2012. június 29., péntek

Tökre nem örökre

"Mindennek megismered értelmét, minden olyan félelmesen és unalmasan ismétlődik, ez is öregség, mikor már tudod, hogy a pohár semmi már csak pohár."

Remélem sokan ismeritek Kardos-Horváth Jánost. K2 zenekarban, a Kafkazban és a Kaukázusban is énekelt és gitározott. Egyszerűen odavagyok a hangjáért. Általában a szövegek, amiket énekel elég elvontak, de én így imádom. Két kedvencem:




Hogy tetszik a zenéje? 

Adri

2012. június 28., csütörtök

Top5 táska

Szeretnék valami szép kis táskát, így körülnéztem, hogy mik a kínálatuk az egyes boltoknak.

Bershkában kapható, le van árazva, így 4995 Ft-ba kerül.

Stradivariusos ultra cuki mini masnis táska 4595 Ft helyett 1995 Ft
 

Zarás táska most 3995 Ft 6995 Ft helyett

Bershkában kapható 6995 Ft helyett 4995 Ft. Apró kis piramis szegecsek vannak rajta.




Tally Wejilben kapható. Nem valami óriási de a legfontosabb dolgok elférnek benne. :)



+1 awear.com-on találtam ezt a gyönyörűséget, igaz nem táska, de egy rendes pénztárcára is szükségem lenne, és hát ezt igazán szívesen elfogadnám. Átváltva 2885 Ft.

Itt lehet megvenni
Nektek melyik a kedvencetek a listából?

Adri

kRISZTI (nem hajlandó normálisan írni, mert ma van a nemzetközi caps lock nap...hurrá-.-)

BERSHKÁBAN KAPHATÓ 2995 FT-ÉRT, NEM VALAMI NAGY, DE A TELEFON, DIÁK, BÉRLET, MEG PÉNZ BELEFÉR. INKÁBB PÉNZTÁRCA, DE GYÖNYÖRŰ.

4995 FT A BESHKÁBAN, SZERELMES VAGYOK BELÉ A LELÓGÓ ROJTJAI MIATT:)


EZ EGY SIMA SZATYOR 695 FT-ÉRT, DE NEKEM NAGYON TETSZI, STÍLUSOS, MINTÁS, KÜLÖNLEGES.



3595 FT EZ A KIS VÁLLTÁSKA A BERSHKÁBAN, KÖZEPES MÉRETŰ, ÉS GYÖNYÖRŰ SZÍNE VAN.


SZINTÉN BESHKA, 1395 FT, ANNYIRA AZ ÉN STÍLUSOOOM *-* IGAZ, HOGY CSAK PÉNZTÁRCA, DE NAGYON NAGYON TETSZIK. IMÁDOM A BERSHKÁNAK EZT A KOLLEKCIÓJÁT.

Napi köröm

Előkotorásztam a szuper Avon lakkomat, ami 5 éves biztos megvan. Még mindig jól bírja, nincs beszáradva, jól kenhető, gyorsan szárad. Kicsit unalmasnak tűnt egymagában a rózsaszínes-lilás lakk, így feldobtam cuki kis pöttyökkel. Én egy hullámcsatot használtam, az egyik legjobb pontozó. Majd átmentem rajta egy fedőlakkal és kész is.  


Használt lakkok:

Essence - Break through (26)
Egyik nagyon-nagyon régi Avon lakkom, sajnos lekopott róla minden lényeges információ :/

Néhány inspirációs kép, ha tetszenek a pöttyös körmök

Weheartitról van a kép
Ti hogy álltok a pöttyös körmökkel?

Adri

2012. június 27., szerda

Haul

Elmentem ma a Köki terminálba, hogy képeket nyomtassak papámnak Az eredeti célhoz, csak kisebb kitérőkkel sikerült eljutnom, mert ha már ott vagyok muszáj benézni a Rossmanba, meg amikor kiabálnak nekem a nagy plakátok, hogy LEÁRAZÁS (gyere be!!) akkor nem tudok ellenállni :$
Csoportkép
Zsákmányolt cuccaim:
  1. Dove tusfürdő (csodálatos illatú *-*)
  2. Essence körömnyomda (wishlisten volt már egy ideje a párducmintás nyomda, most beszereztem)
  3. NYC fedőlakk (a QY lakkommal más tervem van, mint, hogy fedőlakként használjon, ezért be kellett szereznem egy másikat)
  4. Six-es gyűrű (C&A-ban néhány bizsu féláron volt, ezt a szépséget 550 Ft-ért vettem)
  5. Praktika Júliusi száma (DIY ötletek miatt)



Anyummal elmentünk a soroksári Office Depotba. Igaz, még csak június vége felé járunk, de óriási kínálat volt a füzetekből, így néhányat hazahoztunk. Mindegyikbe szerelmes vagyok picit :D Zebra csíkos krepp papírt is vettünk, majd masnikat fogok belőle gyártani. :)

Ne utáljatok a Barcás füzetért, de spanyolt fogok tanulni jövőre :D
Ti miket vásárolgattatok mostanság? 
Adri

Thymmykénél játék!

Saját készítésű szuper ékszereket lehet nyerni Thimmyke design-nél! Érdemes végignézni a blogját, mert nagyon igényes és csodaszép kiegészítőket készít! :)
Jelentkezési határidő: 2012. július 8. 18:00 óra

Katt ide és jelentkezz!

2012. június 26., kedd

Olimpia-Angol zászlós körmök

Egyik közös barátnőnk Krisztivel, Lilla csinált magának Angol zászlós körmöket, szerintem nagyon királyul néz ki. Majd én is fogok csinálni, ígérem megmutatom a végeredményt. :)


Pár inspiráló kép, ha ez a körömötlet megtetszett:






Képek forrása : weheartit.com

Ti is próbálkoztatok  zászlós körmökkel?

Adri

2012. június 25., hétfő

Ajánló - Egy kicsit más

Most nagyon tetszenek azok a dolgok, amik mások valamiben. Alternatívak, lázadók, ahogy tetszik. Gondoltam, megosztok veletek párat a kedvenceim közül :)

Film - Juno


Juno egy tizenéves lány, aki terhes lesz. Azonban a legtöbb terhes tinivel ellentétben úgy dönt, megtartja a babát, és örökbe adja. Nagyon sok nehézséget kell átvészelnie, de talpraesett, szókimondó lány, és mindig véghezviszi, amit kitalál. Hogy mi fogott meg a filmben? Juno személyisége, hogy nem érdekli, mit gondolnak mások, mindig kész valami újra, és hihetetlen ötletei vannak, és az, ahogy kiderül, hogy még a legerősebb embereknek is mennyire nehéz, ha lenézik mások. Még akkor is, ha nem érdekli őket a többiek véleménye. Egy aranyos film nekünk, fiatal lányoknak. Mindenképp nézzétek meg! :)

Könyv - Roald Dahl: Matilda


Igazából ez egy mese, de mégis ugyanaz a talpraesettség szövi át, mint a Junot. Matilda szerencsétlen kislány, hihetetlen okos, de ez nem érdekli a szüleit. Mikor végre iskolába kerül, és egy nagyon jó tanárt kap, úgy tűnik, minden rendben lesz, kiderül, hogy milyen szörnyűségeket művel az igazgató. Vajon csak pletykák, vagy van igazságalapjuk is? Tényleg képes lenne a hajuknál fogva kilógatni a gyerekeket az ablakon? Akárhogy is van, Matilda helyre akarja tenni a dolgokat. Édes könyv, nem csak a kicsiknek. Én tavaly olvastam angolul, és nagyon-nagyon tetszett.

Zene - Hiperkarma


Nemrég ismertem meg őket, igazából csak ezt az egy számukat ismerem jobban, de ennek komoly jelentése van. Mindenki elgondolkodhat rajta, akár csak az első sorokon is:

Sumák lázadók, véreres szemû senkiháziak rám figyeljetek
Bohócok vagyunk, és mind belehalunk
IQ-rádiók kábítószerek, nézz rám, és egybõl gerjedek
Szerelmes leszek, és mind belehalunk

A további szöveg is hasonló, akinek ez tetszett, az hallgassa, és figyelje a szöveget. Nekem nagyon tetszik a stílusa :)
Kriszti

Chiara Ferragni

Kis információ róla
 Egy híres olasz lány akit valószínűleg blogjáról ismertek. 25 éves és saját  cipőkollekcióval rendelkezik. Naponta minimum 60.000 kattintást kap oldala, de ez a szám nap mint nap nő.

Amiért én bírom
A stílusa miatt egyértelműen, hiszen nem ismerem, csak képeken láttam, de a kinézetéért odavagyok. Gyönyörű hosszú szőke haj, szürkés kék szem, és a ruhatára *-* Inkább beszéljenek a képek, ugyanis nem tartom magam valami hűűű de szuper körülírónak, igazából mások se, na mindegy, a fotók:







Képeket facebookon, a blogján illetve googlen találtam :)

Ti olvassátok a blogját?

Adri

2012. június 24., vasárnap

Pupa töredezős lakk

Anyutól kaptam egy szuper repesztő lakk szettet, mégpedig Pupa márkájút, remélem, sokáig használható marad.


A szettben egy fehér alaplakk volt, aminek 4 perces száradási időt írtak, amit szépen tart is, és egy pink töredeős lakk, aminek 10 másodpercet. Ő is nagyon szépen tartja. Az árát sajnos nem tudom, mivel nem én vettem.

Ilyen kis dobozkában volt. A jobb oldali dobozka tartalmáról majd később írok, de ki lehet találni, hogy mi van benne :)
A doboza alapján egy kicsit élénkebb színt vártam, de így is tetszik. A fehér lakk egy rétegben nem fed szépen, de nem akartam 2 réteget, mert úgyis ráfestem a pinket. Hiba volt, kell alá a két réteg, és fontos megvárni, hogy teljesen megszáradjon, érdemes akár 10 percet is várni, bár 4 perc után már száraz.
Az alaplakk
Először használtam repesztős lakkot, felkentem egy rétegben, de olyan nagyon csúnya lett, hogy inkább rákentem még egy réteget a már megszáradt lakkra. Így sokkal szebb lett, de remélem, lesz még ennél szebb is :)
Két réteg repedezős lakk
Ti szoktatok repedezős lakkot használni? Szeretitek?
Kriszti

Lósampon teszt

Nemrég hallottam róla, hogy a lósampontól fényes, egyenes és erős lesz a haj. Arra gondoltam, mit veszthetek, így is katasztrófa a hajam a sok vasalástól, kipróbálom. Nagyon tetszik a végeredmény, de beszéljenek inkább a képek:

Előtte
Utána
 Valami hihetetlen szép lett tőle a hajam, és az illata is nagyon tetszik. Attól féltem, hogy lószagom lesz, de nem, nagyon finom, friss, mentás illata van, kicsit a negró cukorka illatára hasonlít. Az egyetlen hibája, hogy nagyon száraznak éreztem a hajam, mikor megmostam vele, úgyhogy tettem rá kondicionálót, méghozzá a dm-es Balea márkájú szőkítőset. Nem tudok többet hozzáfűzni a képekhez, mindent elmondanak, imádom, megyek, és veszek nagy csomagosat belőle :)




Kis üveggel vettem, ez ilyen kipróbálós kiszerelés, rá is van írva, hogy egy lómosásra elég, szerintem 3-4 hajmosásra bőven elég egy ilyen kicsi. A Derby lovasboltban vettem, a Margit utcában, és elég olcsó volt, érdemes kipróbálni, csak vigyázni kell, nehogy légyriasztósat vegyél, mert az büdös. :)
Kriszti

Napi köröm

Mivel már sok helyen láttam a celluxszal készített körmöket, ezért nekem is ki kellett próbálnom. Nagyon egyszerű megcsinálni, nekem tetszik a végeredmény bár van még mit csiszolni a technikámon.



Másnap fehér részre kék töredezős lakkot kentem, így kicsit durvább, de nekem így is bejön :D 



Használt lakkok:
Szerkesztő készségem  hatalmas :D 
Nektek melyik verzió tetszik jobban?

Adri