2012. június 2., szombat

Haul

Óóó...igen, végre péntek, és már itt volt a vásárlás ideje, láttam a Látomás facebbok oldalán, hogy Női Outlet Nap lesz ma, így lelkesen iskola után, rögtön szaladtunk a Nyár utcába. Lépcsőzés a harmadikra, majd egyenesen és balra, igen, így kellet eljutni a showroomba. Néhány darab megtetszett, de sajnos nem volt semmi a méretemben, azért sikerült venni egy fülbevalót:


A Nyár utca és a Rákóczi út kereszteződésénél (Blahától nem messze) van egy Terranova outlet, mondanom sem kell, hogy rögtön benéztünk. Annyira csodaszép ruhák vannak. Na de beszéljenek inkább a képek:



A szerzeményeim: 

 Buggyos ujjú, szűkített póló (egyszerűen odavagyok érte, nagyon az én stílusom)
Kék short, kicsit rövid, bár nyárra szerintem tökéletes
Fekete kis mellény
Pink, csillagos top, imádom, nagyon sok ilyen színű cuccom van :)
Sárga, masnis top (A Májusi szerzemények bejegyzésben van a hozzá való cipő és fülcsi)
Hátul csipkés, mintás top, még nem tudom, hogy fehér melltartóval, vagy lilával vegyem fel. (A lila pont olyan, mint a képen a lány nadrágja)

Rossmanba is benéztem: 

Wellaflex hajhab és hajlakk
Essence "pelyhes lakk"
NYC szempillaspirác


2012. május 31., csütörtök

Napi masni és köröm :)

Ma nyuszis körmöm és Minnie egér masnim volt. Gondoltam, megmutatom, hogy lehet megcsinálni otthon :)


A nyuszik körmöket ez alapján csináltam, csak minden körmömre más színnel. Nem olyan nehéz, mint amilyennek tűnik :)

A masnit pedig az alapján a videó alapján, amit már régebben is mutattam. Pöttyös krepp papírból van. (Igen, a krepp papírt is lehet varrni.) Ez se bonyolult :)


Füstös smink

Első hallásra egyszerűnek tűnhet, mégis nehéz szépen elkészíteni. Fontos, hogy puha szemceruzát használj, amit el lehet maszatolni könnyen. Az elkenéshez használhatsz ecsetet, vagy szivacsot, de szerintem ecsettel könnyebb. Mondani sem kell, hogy a szempilláidat csak a legvégén fesd ki :)

2012. május 30., szerda

Hajak

Találtam néhány cuki frizurát, ha kifogytál az ötletekből. Próbálgassátok :)

Cukikörömországban jártam

Vagy kicsit komolyabbra fordítva a szót, hoztam rengeteg körmöt :)













Nektek melyik volt a kedvencetek?
Adri

2012. május 29., kedd

Körömlakk összehasonlítás

Egy blogon találtam, érdemes elolvasni, jó sok márkáról van vélemény :D http://ikkycica.blogspot.com/2012/01/koromlakk-osszehasonlitas.html


Ez pedig egy vidám nyári ötlet körömfestéshez :) Sok idő, de jól néz ki. A felső képen az én kezem van, amikor először csináltam magamnak. azóta sokkal szebbeket csináltam, szóval csak gyakorlat kérdése :) Alul pedig a videó az elkészítéshez :)

Ruhák

Arra gondoltam, megmutatom nektek pár kedvenc darabomat, amit nem olyan régen vettem :)
Tally weijlben szereztem 4200-ért leárazva, de több mint egy hónapja, szóval nem nagyon kapható már szerintem. Élőben sokkal-sokkal élénkebb a színe, és gyönyörű. Nem tűnök benne vízilónak, a színe is gyönyörű és amúgy is. Eszméletlen szép :D

C&A, az árára nem emlékszem, de olcsó volt. Übercuki Minnie egeres pulcsi, más színekben is volt. Az a baj vele, hogy a belseje nagyon szöszöl, úgyhogy csak fekete pólóra lehet rávenni.

C&A mind a kettő, nem voltak drágák. A kék csíkorat régebben vettem, kicsit átlátszó. A másik váll ledobós, de nagyon tetszik a mintája, a színei, meg olyan "milkaszínű" körömlakkom van, mint a lány masnija. :)

A címkéje alapján ez is C&A, de régebbi, ajándékba kaptam. Nagyon tetszik, csak nem szoktam hordani, mert pont a mellemen vannak a szemei... De attól még nagyon aranyos :)

Dm-ben jártam :)

Pár hete voltam a Dm-ben egy nagyobb vásárlásra, de gondoltam felteszem ide is, kicsi késéssel :)


Balról jobbra haladva:
Balea szemfesték lemosó: Egész olcsó volt, egy laza szemhéjpúdert, vagy korrektort leszed, de a fekete szemceruza nyomokban fent marad. Labello guavás szájfény: ez a kedvencem, nagyon jó íze, szaga van, gyönyörűen csillog, meggyógyítja a kiszáradt szájat, legszívesebben megenném az egészet. A régivel pont ez történt, az egyik aranyos (fiú) ismerősöm megkóstolta, aztán véletlenül rálépett. Tanulság: ne hagyd őrizetlenül az asztalon :) Következő egy Balea szőkítős sampon és balzsam, nem szőkít, viszont jó illata van. :D Utána egy Estée Lauder sminklemosó minta, ezt ajándékba kaptam anyutól, ez aztán mindent leszed, csak nagyon csípi a szememet, ha egy kicsi is belekerül. Utána egy Max Factor kétszínű szemhéjfesték, gyönyörű színe van, csak a szemhéj ráncában összegyűlik egész hamar, és csúnya lesz. Az utolsó egy Estée Lauderes nesszeszer, ezt is ajándékba kapta anyukám, mikor alapozót vett magának.

Köröm ötletek

Nem volt tegnap ötletem, hogy mit kezdjek a körmeimmel, így kicsit keresgéltem a neten, és ez a két kép nagyon megtetszett.

Ez egy elegánsabb kinézet, egy bálba tudnám elképzelni, vagy kicsit vidámabb alapszínnel egy komolyabb buliba. a mutatóujjat is meg lehet csinálni ugyanúgy, mint a többit, én biztos úgy csinálnám, különben olyan lesz, mintha arra rácsaptam volna az ajtót :D Ki szeretném próbálni, csak nem találtam még hozzá ilyen kör alakú lapkákat. Hobbi boltban lehet elvileg kapni, de nem egyszerű ilyen szépen fekrakni.

A fehér részeket szerintem meg lehet csinálni sima francia manikűr sablonnal. Vidám, nyári körmöket varázsolhatsz magadnak minimális munkával :)
Kriszti

Szemek

Annyira tetszenek ezek a szemek, és végre megtaláltam, hogy hogy kell őket megcsinálni :) Nézegessétek, próbálgassátok :)




Körmös bigyók (:

Tegnap pont használtam ezeket, és úgy gondoltam, írok róluk egy terméktesztet, mert én nem találtam semmi véleményt róluk a neten. Remélem, segít valakinek :)

Ez egy essence körömlakk szárító csepp. Más márkától még nem láttam ilyet, mindenhol csak az aeroszol van. Azt még nem próbáltam, de ez valami hihetetlen jó. Színtelen, szagtalan, víz-olaj-alkohol szerű meghatározhatatlan folyadék van benne. 1-2 csöppet kell a körmökre cseppenteni egy vagy két perccel a körömlakk felkenése után. Még azokat a lakkokat is megszárítja pár perc alatt, amik amúgy még órák múlva se száradnának meg. Arról nem is beszélve, hogy ha ezt rácsöppentem, (1 csepp bőven elég) akkor napokkal tovább fennmarad a lakk. Viszont az ujjam is olyan lesz, úgyhogy pár percig nem tudok fogni, utána meg óvatos kézmosás. Rossmannban lehet kapni, nem drága, szerintem übertuti dolog. :)

Oriflame köröm díszek. Adtak hozzá egy tuti pálcikát amit be kell vizezni, és fel lehet vele vinni a körömre. Én tegnap kipróbáltam, nem igazán sikerült, de először csináltam, úgyhogy betudható annak, hogy béna voltam. Átkentem fedőlakkal, és tartós. Nem jött le, pedig bicikliztem, buszoztam, kutyáztam, stb :) Kicsit furcsa nekem, mert magas, szóval kiáll a körmömből, nem szokott ilyen lenni, de zsebbe/táskába nyúlkáláskor se jön le. Árát sajnos nem tudom, ajándékba kaptam, de nagyon tetszik.

Remélem, segített valakinek <3


Converse táska

Converse táska avagy szerelem első látásra

Itt a kicsikém *-*
Én nagyon szeretem, praktikus, mert belefér az összes füzetem/könyvem, és még marad benne bőven hely, és amit a legjobban szeretek benne, hogy nem jön velem szembe az utcán. Kicsit mondjuk amerikai stílusú, de én nem azért vettem, báár, most, hogy megvan lehet nekem is be kéne szereznem néhány piros-fehér-sötétkék ruhát, mert hát nem velük van tele a ruhatáram :/

Néhány opció amit igencsak elfogadnék:


Adri

2012. május 28., hétfő

Egy kis költészet

Egy ismerősöm írta ezt a verset, nekem nagyon tetszik, gondoltam, megosztom másokkal is. Olvassátok :)


Fehér Mária Melinda - Háton fekve

Alattam felettem kék-egek
Hatalmas sütiszörny-képzetek

Eldőlnek fák, és eldől a fal,
Kezdj gyorsan valamit magaddal

És eldől most minden más szintén
A tükörkép is jobb nő, mint én

Éjszakába nyúlnak a csődök,
Ebédre boldogságot főzök

Ne siess annyira, megvárna
Kék-égen egy nász is elhálna

Bőrömből kibújok, szép barna,
Mostanság nem vagyok meghalva

Hisz csak a külsőség van távol
S csendesen szerelmet varázsol


Adri

Bikini ötletek

Ha már ennyire a nyakunkon van a nyár, akkor lássuk az idei fürdőruhákat, én külföldi oldalakat nézegettem, így van rá esély, hogy még nem láttad az összest :)

1. Nekem nagyon tetszik, bár én csak csoki barnáknak ajánlom .
Itt lehet megvenni 8270 Ft átszámítva.

2. Az aztékos minta nekem nagyon bejön és a színe is szépek
Itt lehet megvenni 8270 Ft átszámítva

3. Annyira cuki ez a pöttyös fürdőruha, a melltartó push-upos, de nekem a formája nagyon tetszik, és a mintákat is kombinálták (pöttyös és csíkos)

4.Tetszik a szín kombináció, jól mutat együtt a rózsaszín és a sötétkék.
Itt lehet megvenni: 7515 Ft átszámítva

5. Nekem nagyon tetszenek a pöttyös bikinik, kicsit kislányosak mégis nőiesek :) 
Itt lehet megvenni: 16 Euró 

Adri




Nyereményjáték Zenzen blogján!

Ma találtam egy nyereményjátékot, ezen a linken: http://bubbiful.blogspot.com/2012/05/nyeremenyjatek.html
Szuper dolgokat lehet vele nyerni, és nem is kell sokat csinálni érte :) Egy próbát megér, nem? Katt a linkre vagy a képre, és jelentkezz! A határidő 2012 június 10, vasárnap éjfél, úgyhogy nincs már sok idő! :) 
Részletekért kattints a linkre. vagy a képre


2012. május 27., vasárnap

Májusi szerzemények

Múlt hétre tavaszi-nyár eleji vásárlást terveztem, ami meg is valósult. Tavaly nem igazán vettem nyári ruhákat, a régebbieket pedig kinőttem, úgyhogy muszáj volt :) Itt az eredmény:

A nadrágot tavaly vettem a Pimkieben leárazáson, mert nagyon megtetszett, de nem volt semmi hozzá illő cuccom. Idén nem kifejezetten divatszín az ennyire élénk sárga (élőben még élénkebb), de szeretném hordani, és a H&M-ben sikerült 2490-ért hozzá illő balerinacipőt, és 1290-ért fülbevalót szereznem. Már megérte elmenni :))
 Ez a Marco Tozzi balerinacipő 8000 Ft körül volt, de nagyon kényelmes. Nekem alapvetően fájós a lábam, és csak a jó cipőkben tudok hosszabb ideig megmaradni. Ebben egy egész napnyi sétálgatás után se fájt a lábam, és még szép is, ami a legtöbb egészséges cipőről nem mondható el. :)
Egy short a Pull&Bear-ből (5000 Ft körül), és egy hosszú nadrág a Bershkából (4000 Ft körül). Nem pont ugyanolyan színűek, mint a ciőő, de jól néznek ki együtt. Az övet a H&M-ben vettem, 1290 Ft volt.
 Ebbe a shortba első látásra beleszerettem, gyönyörű színe van, és az alakja is szuper. A képhez képest élénkebb a színe és nagyon jól kiegészíti a kékes-türkizes top. Mindkettőt a Pull&Bear-ben vettem. A top 2000 Ft körül volt, a short 5000 Ft körül.